طرح مشترک مقابله با قاچاق سوخت و فرآورده های نفتی اجرا می شود

طرح مشترک مقابله با قاچاق سوخت و فرآورده های نفتی اجرا می شود

به گزارش فی بگیر، رییس پلیس امنیت اقتصادی فراجا اعلام نمود: اجرای طرح های مشترک مقابله با قاچاق سوخت با همکاری پلیس و شرکت فرآورده های نفتی در دستور کار است.


به گزارش فی بگیر به نقل از خبرگزاری ایرنا از پلیس، سردار حسین رحیمی روز سه شنبه در جمع مسؤلان شرکت ملی فرآوردههای نفت منطقه تهران بدون اشاره به زمان آغاز اجرای این طرح بیان داشت: مبحث قاچاق سوخت امروز همچون مسایل بغرنجی هست که باید با سرعت و با دقت لازم اقدامات لازم و اساسی در جهت مقابله قاطع با آن صورت گیرد.
به گفته وی، شرکت ملی فرآورده های نفتی مهم ترین نقش را در مقابله با قاچاق سوخت دارد و در این رابطه پلیس امنیت اقتصادی هم همراهی و همکاری لازم را برای تحقق این مهم انجام خواهد داد.
رئیس پلیس امنیت اقتصادی فراجا با تکیه بر این که قاچاق سوخت در واقع قاچاق سرمایه مردم است و هرگونه کوتاهی در مقابله و مبارزه با قاچاق آن ظلمی مضاعف در حق همه مردم به حساب می آید، اظهار داشت: هیچ گونه کوتاهی و بخشایش و کم کاری در جهت مقابله با قاچاق کالا همچون قاچاق سوخت قابل قبول نیست.
سردار رحیمی با تکیه بر این که روزانه مقادیر قابل توجهی سوخت به خارج از کشور قاچاق می شود، اظهار داشت: به طور حتم با استفاده از سامانه ‍ های هوشمند و دیگر اقدامات لازم میتوان با قاچاق سوخت مقابله نمود تا این سرمایه ملی به وسیله برخی افراد فرصت طلب به یغما نرود.
رئیس پلیس امنیت اقتصادی اظهار داشت: همکاری شرکت ملی فرآورده های نفت و پلیس امنیت اقتصادی می تواند نقطه عطفی در راه مقابله جدی و اثر بخش در راه مقابله با قاچاق سوخت و فراورده های نفتی باشد.
سردار رحیمی با تکیه بر این که باید با قاچاقچیان سوخت مقابله لازم صورت گیرد، بیان داشت: قاچاقچیان سوخت با اقدام مجرمانه خود بیشتر از روز قبل ساختار اقتصادی کشور را با مشکلات جدی مواجه می کنند.
این مقام انتظامی با بیان آمادگی پلیس برای همکاری همه‌جانبه با شرکت ملی فرآورده های نفتی اظهار داشت: بزودی طرح های مشترک مقابله با قاچاق سوخت با استفاده از ظرفیتهای موجود در سرتاسر کشور بخصوص در استانهای هدف صورت خواهد گرفت و تا حذف جدی این پدیده شوم این طرح های صورت خواهد گرفت.
قاچاق روزانه ۳۰ میلیون لیتر سوخت
محمدرضا عارف معاون اول رئیس جمهور ۲۹ آبان در آیین معاون رئیس جدید ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز از حجم بالای قاچاق سوخت در کشور انتقاد نمود و اظهار داشت: مردم سوال می کنند روزی ۳۰ میلیون لیتر یا در سال یک میلیارد لیتر چگونه قاچاق می شود که نمی توانید جلوی آنرا بگیرید؟ همه نظام را متهم می کنند.
در این رابطه اخیرا نعمت الله نجفی مدیر عملیات شرکت ملی پخش فرآورده های نفتی ایران هم با اشاره به اینکه سالانه حدود یک میلیارد لیتر سوخت نیروگاهی ارسال شده در راه منحرف می شود و به نیروگاه ها نمی رسد، گفته است: برای پیشگیری از قاچاق سوخت باید از بخشی نگری در سطح دستگاه ها و نهادهای دولتی دوری نماییم.
وی تصریح کرد: برپایه آمار موجود در حوزه شهرداری ها در مناطق مرزی مقدار پذیرش ناوگان درون شهری و برون شهری مسافری و باری تناسبی با جمعیت آن مناطق ندارد، چونکه می خواهند سوخت مایع سهیمه ای و یارانه ای را قاچاق کنند.
وی یکی از روش های قاچاق سوخت مایع به خارج از کشور را جمع آوری سوخت از سراسر کشور به شکل مویرگی و انتقال آن به مرزهای کشور به وسیله خودرو های شوتی دانست.
مدیر عملیات شرکت ملی پخش فرآورده های نفتی ایران ضمن اشاره به حوزه شناورهای دریایی اضافه کرد: الان شناورهایی که به ۲۰ کیلومتری سواحل کشورهای دیگر تردد می کنند ملزم به داشتن سامانه ای آی اس روی شناور خود هستند، اما پرسشی که سال ها بدون پاسخ مانده اینست که چرا این سامانه های شناورها به سامانه دریافت فرآورده (سدف) شرکت پخش فرآورده های نفتی وصل نمی شود تا پیمایش شناورهای مربوط مشخص شود و مقدار سوخت لازم به آنها تخصیص یابد.
نجفی با اشاره به اینکه بیشتر از یک سال است با سازمان بنادر و دریانوردی برای اتصال این دو سامانه درحال مذاکره هستیم، تصریح کرد: الان اطلاعات در ارتباط با پیمایش شناورها به شکل دستی وارد «سدف» می شود و تا وقتی که عوامل انسانی در این سامانه دخیل باشد، مبحث قاچاق سوخت در حوزه دریایی ادامه خواهد داشت، ازاین رو بشدت نیازمند هوشمندسازی در این بخش هستیم.
وی با اشاره به اینکه سازمان شیلات الان برای صیادان ماهیگیر در کشور بر مبنای تلاش صید، سوخت مایع تخصیص می دهد، اظهار داشت: این شیوه به هیچ عنوان استاندارد نیست و باید این سازمان، شناورهای صیادی را به سامانه دریافت فرآورده متصل کند تا برپایه پیماش انجام شده به آنها سوخت تحویل شود.




منبع:

1403/09/13
14:22:19
5.0 / 5
232
تگهای خبر: استاندارد , اقتصاد , دستگاه , سرمایه
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۷ بعلاوه ۳
فی بگیر Fee Begir
feebegir.ir - تمام حقوق سایت فی بگیر محفوظ است

Fee Logo فی بگیر

قیمت روز کالاها