رشد اقتصادی 8 درصدی پایدار در دستور کار دولت قرار دارد

رشد اقتصادی 8 درصدی پایدار در دستور کار دولت قرار دارد

به گزارش فی بگیر، رییس سازمان برنامه و بودجه کشور اظهار داشت: هدف گذاری برای رسیدن به رشد اقتصادی 8 درصدی بصورت پایدار در دستور کار دولت قرار دارد.



به گزارش فی بگیر به نقل از مهر، داود منظور در جلسه با رییس و معاونان مؤسسه عالی آموزش و پژوهش مدیریت و برنامه ریزی، ضمن اشاره به جایگاه بانک جهانی و صندوق بین المللی پول به عنوان دو سازمان بین المللی معتبر و تأثیرگذار در مسائل اقتصادی و مالی، اظهار داشت: اطلاعات و داده های ارائه شده به این سازمان ها در تعیین جایگاه کشور در رتبه بندی های بین المللی نقش دارد.
رئیس سازمان برنامه و بودجه با تکیه بر این که محرمانه بودن انتشار برخی داده ها و مقابله با تحریم های احتمالی باید در سازوکار نشر و انتشار آمارهای جهانی مدنظر قرار گیرد، اضافه کرد: باید به شکلی عمل شود که ضمن رعایت محرمانگی های لازم، بتوان واقعیت اقتصاد ایران را در سطح جهانی به درستی انعکاس داد و همین مورد سبب می شود توان جذب سرمایه های خارجی افزایش یابد.
وی با اشاره به تحول مبنایی در نظام برنامه ریزی کشور از برنامه ریزی سنتی به برنامه ریزی مبتنی بر کلان داده ها و اطلاعات دقیق، اظهار داشت: در نظام برنامه ریزی کشور به یک تحول راهبردی از جنس تغییر گفتمان نیاز داریم. برنامه ریزی مبتنی بر اطلاعات دقیق که شامل اطلاعات بخشی، منطقه ای و کلان داده های کشور باشد، سبب می شود برنامه ریزی هدف گرا و هوشمند شود.
برای حل مسائل عمومی با رویکرد مسئله محور، راهکار عملیاتی پیشنهاد دهید
معاون رییس جمهور همین طور در نشست «طرح تدوین نقشه راهبردی صنعتی و ارتقای تولید داخل» در مؤسسه عالی آموزش و پژوهش مدیریت و برنامه ریزی، اظهار داشت: ضروریست مؤسسه عالی آموزش و پژوهش مدیریت و برنامه ریزی به عنوان نقطه اتصال با مراکز بین المللی، به موضوع رتبه بندی های بین المللی که درباره ی ایران در عرصه های مختلف منتشر می شود و منابع موثق و مطمئن ندارد، ورود پیدا کند و داده ها و اطلاعات دقیق در اختیار این مراکز قرار دهد.
وی با اشاره به این که هدف گذاری برای رسیدن به رشد اقتصادی ۸ درصدی بصورت پایدار در دستور کار دولت قرار دارد، اشاره کرد: مؤسسه عالی آموزش و پژوهش مدیریت و برنامه ریزی الزامات و راهکارهایی برای تحقق رشد اقتصادی هشت درصدی و سهم راندمان در رشد اقتصادی هشت درصدی را بررسی نموده و نحوه سیاستگذاری دراین زمینه را در اختیار سازمان برنامه و بودجه برای عملیاتی شدن این مهم قرار دهد.
منظور سپس با اشاره به این که رویکردها می بایست در قالب تحول آفرینی و گذر از وضعیت موجود به وضع مطلوب باشد، اشاره کرد: برای توسعه همه جانبه کشور در همه حوزه ها همچون بخش کشاورزی، انرژی، بهداشت، آموزش، تبصره ۱۸ قانون بودجه و شبکه ارزش ملی و منطقه ای، اقتصاد سیاسی با ارزیابی دقیق و علمی راه حل ارائه شود.
رئیس سازمان برنامه و بودجه کشور با اعلان اینکه مؤسسه عالی آموزش و پژوهش مدیریت و برنامه ریزی به عنوان اتاق فکر و مغز متفکر سازمان برنامه و بودجه است، اظهار داشت: رویکرد دولت سیزدهم برنامه ریزی مسئله محوری است؛ پس مؤسسه با شناسایی مسائل مختلف کشور، برنامه جامع و کامل برای تمامی مسائل و موضوعات مختلف کشور پیشنهاد دهد و سازمان برنامه و بودجه به عنوان مرجع برنامه ریزی کشور، فرایندها و بسترسازی را جهت استفاده از راه حل ها فراهم می آورد.
جمعی از صاحب نظران مؤسسه عالی آموزش و پژوهش مدیریت و برنامه ریزی به بیان نظرات و دیدگاه های خود درباره ی «اقتصاد سیاسی و عوامل حکمرانی»، «ژئوپولتیک، فراگیری اقتصادی» و «توسعه فناوری و شبکه ارزش ملی و منطقه ای» پرداختند.


منبع:

1402/08/22
07:51:23
5.0 / 5
374
تگهای خبر: آموزش , اقتصاد , پرداخت , توسعه
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۵ بعلاوه ۱
لینک دوستان فی بگیر
فی بگیر Fee Begir
feebegir.ir - تمام حقوق سایت فی بگیر محفوظ است

Fee Logo فی بگیر

قیمت روز کالاها