کارگاه آموزشی سند کنترل اصالت غذایی با محوریت زعفران

کارگاه آموزشی سند کنترل اصالت غذایی با محوریت زعفران

فی بگیر: فی بگیر: اولین کارگاه آموزشی معرفی سند پروژه کنترل اصالت غذایی با محوریت زعفران با حضور وبیناری نمایندگان فائو در وزارت جهاد کشاورزی اجرا شد.



به گزارش فی بگیر به نقل از مهر، محمدمهدی برومندی، مدیر ملی پروژه کنترل اصالت غذایی در این کارگاه آموزشی که امروز هفتم آبان ماه در وزارت جهاد کشاورزی بصورت حضوری و وبیناری برگزار گردید، از فائو برای اهمیت بخشی به صنعت زعفران بوسیله پروژه کنترل اصالت غذایی و مدیریت زنجیره تامین غذا بمنظور دستیابی موفقیت آمیز به اهداف توسعه پایدار تقدیر کرد.
وی اضافه کرد: زعفران به عنوان گران ترین محصول کشاورزی و دارویی جهان جایگاه ویژه ای در میان محصولات صنعتی و صادراتی ایران دارد بطوریکه هم اکنون بالاتر از ۹۰ درصد تولید جهانی این محصول گرانبها به کشورمان اختصاص دارد.
معاون امور باغبانی وزارت جهاد کشاورزی با اشاره به اینکه این محصول گرانبها به یمن تلاش دست اندرکاران سخت کوش تولیدکننده و صادرکننده به خیلی از کشورهای دنیا راه یافته است، اظهار داشت: این گیاه علاوه بر اشتغالزایی و بازدهی اقتصادی، دارای خواص دارویی بسیار تأثیرگذار بر سلامت افراد است، تا جایی که خیلی از اندیشمندان ایرانی و غیرایرانی بر خواص مفید به خصوص اثرات درمانی آن در درمان بیماریهای سرطانی تاکید کرده اند.
برومندی به عنوان مدیر ملی پروژه اعلام نمود که با پژوهشگران و کارشناسان زعفران ایران و جهان آماده همکاری هستیم تا بتوانیم با هم مشکلات موجود درباب زعفران را حل نماییم.
وی ابراز امیدواری کرد؛ همکاری بسیار خوبی در اجرای این پروژه داشته باشیم تا در نهایت بتوانیم سبب اطمینان از کیفیت، خلوص و انطباق زعفران تولیدی با استانداردهای مشخص شده به مفهوم تضمین محصول تولید شده باشیم.
معاون امور باغبانی وزارت جهاد کشاورزی اشاره کرد: افزایش کیفیت، کمیت، راندمان بالا و استفاده درست از منابع، افزایش صادرات، ایجاد اشتغال پایدار و تولید محصولات جانبی از اهداف تولید زعفران در ایران است و این مهم جز با تلاش و همکاری میسر نمی گردد.
برومندی اشاره کرد: در این خصوص از پروژه اصالت و کیفیت مواد غذایی انتظار می رود بوسیله تدوین استانداردها، دستورالعمل ها و پروتکلهای بین المللی در ارتباط با اصالت زعفران و همین طور مکانیسم های ردیابی زعفران، گامی مؤثر در راستای بهبود کیفیت و اصالت زعفران ایران برداریم.
گفتنی است؛ به جهت اهمیت راهبردی محصول زعفران برای کشورمان، سند پروژه اصالت مواد غذایی با محوریت زعفران در قالب همکاری مشترک با فائو تهیه و تدوین شده است، به همین دلیل اولین کارگاه آموزشی معرفی پروژه مذکور اجرا شد.


منبع:

1403/08/08
10:23:22
5.0 / 5
18
تگهای خبر: آموزش , استاندارد , اقتصاد , توسعه
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۱ بعلاوه ۲
فی بگیر Fee Begir
feebegir.ir - تمام حقوق سایت فی بگیر محفوظ است

Fee Logo فی بگیر

قیمت روز کالاها