معاون سازمان ملی استاندارد:

گردشگری را می توان با استانداردسازی تقویت كرد

گردشگری را می توان با استانداردسازی تقویت كرد

فی بگیر: معاون سازمان ملی استاندارد با تاكید بر اینكه در استان ها بحث ظرفیت شناسی باید هدایت شود، اظهار داشت: گردشگری كشور و استان فارس را می توان با استانداردسازی جهانی تقویت كرد.



به گزارش فی بگیر به نقل از ایسنا، سودابه یحیی زاده پنجشنبه (۲۶ مهر) در همایش روز جهانی استاندارد، با اشاره به اینكه مقامات تصمیم ساز كشور به خوبی به مسئله استاندارد واقف هستند، اظهار نمود: آنها این مورد را به خوبی رصد، نقد، راهنمایی و هدایت می كنند و تصویب قانون سازمان ملی استاندارد در سال قبل مصداق آن است.

وی با اشاره به اینكه زمینه فعالیت در تمام حوزه ها از بخش دولتی تا خصوصی و دانشگاه ها فراهم گشته است، اضافه كرد: انقلاب صنعتی چهارم به سرعت رو به پیشرفت است و با دو نگاه متفاوت بررسی می گردد كه هم می گردد از آن بعنوان تهدید و هم فرصت یاد كرد.

معاون تدوین و ترویج استاندارد سازمان ملی استاندارد ایران افزود: برای پذیرفتن مسئولیت هدایت سرعت انقلاب چهارم صنعتی توسط استاندارد باید به این باور برسیم كه استاندارد می تواند بعنوان زبان مشترك سكاندار این حوزه باشد.

یحیی زاده با اشاره به اینكه استقرار نظام اجتماعی نیازمند چند هدف مهم می باشد، تصریح كرد: تعیین استانداردها كه به واسطه مقامات سیاستگذار و مسئولان كنترل كیفیت صورت می گیرد باید به گونه ای باشد كه مورد استقبال مجامع بین المللی هم قرار گیرد.

وی تدوین استانداردها را بعد دیگر استقرار نظام اجتماعی دانست و اضافه كرد: استانداردها باید به گونه ای تدوین شوند كه بعنوان سند علمی توسط تمامی ذی نفعان از تولیدكنندگان تا مصرف كنندگان مورد استفاده قرار گیرند.

معاون تدوین و ترویج استاندارد سازمان ملی استاندارد ایران با اشاره به اینكه نمایندگان باید دغدغه تولیدكنندگان و مصرف كنندگان را بدانند، اظهار داشت: استانداردهایی كه تدوین می گردد باید مورد اجماع نظر ملی و بین المللی قرار گیرد و ایران هم اكنون در تدوین استانداردها نیاز مشاركت است و در حوزه نانو رتبه چهار بین المللی را به خود مختص كرده است.

یحیی زاده تعهد و پایبندی به اجرای استانداردها بدون نگاه پلیسی را از دیگر ابعاد مورد نیاز برای استقرار نظام اجتماعی دانست و اظهار داشت: هر كدام از افراد جامعه باید نسبت به استفاده از كالاهای استاندارد تعهد داشته باشند و این فرهنگ باید با آموزش در خانه دانشگاه و غیره تقویت شود.

وی با اشاره به اینكه نهادهای اجرایی خصوصی و غیره موظف شدند در تدوین قانون و تعیین استانداردها مشاركت كنند، اضافه كرد: برای اجرای نظام استانداردسازی كه در قانون بعنوان طرح تدوین از آن یاد می گردد مشاركت تمامی آحاد جامعه مورد نیاز است.

معاون تدوین و ترویج استاندارد سازمان ملی استاندارد ایران تصریح كرد: قانون و زیرساخت و حمایت دولت و بخش خصوصی مهمترین بخش های تعیین استاندارد و تدوین آن هستند.

یحیی زاده با اشاره به اینكه قانون ما در این حوزه قوی است، اظهار داشت: اولین جلسه شورای عالی استاندارد با تركیب جدید و بیشترین حضور نمایندگان و مقامات ارشد كشور شهریور ماه امسال برگزار گردید و استانداردهایی كه ضامن ایمنی باشند در این جلسه با رای اكثریت مورد تصویب قرار گرفت.

معاون سازمان ملی استاندارد اظهار داشت: در جهت اجرای مواد قانونی هم سازمان ملی استاندارد مورد حمایت قرار گرفته است.

یحیی زاده با اشاره به اینكه باید جایگاه كشور در سطح بین الملل هم تقویت شود، عنوان كرد: هم اكنون كشور ما بین ۱۶۳ كشور رتبه ۲۲ را در زمینه استاندارد به خود مختص كرده است و برای نخستین بار كشور ایران عضو هیئت مدیره استاندارد جهانی است كه در این صورت می توانیم منافع، نظرات و اهداف مان را در تصویب قوانین استاندارد جهانی اعمال نماییم.

معاون تدوین و ترویج استاندارد سازمان ملی استاندارد تعداد متخصصان تعیین استاندارد در كشور را ۸۰۰ نفر اعلام و با تاكید بر اینكه در استان ها بحث ظرفیت شناسی باید هدایت شود، بیان كرد: شناسایی ظرفیت های مناطق از اهداف توسعه پایدار در مجامع بین المللی است؛ بعنوان مثال گردشگری فارس می تواند به واسطه استانداردسازی جهانی تقویت شود.


1397/07/26
18:23:36
5.0 / 5
4669
تگهای خبر: استاندارد , توسعه , تولید , سود
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۵ بعلاوه ۵
فی بگیر Fee Begir
feebegir.ir - تمام حقوق سایت فی بگیر محفوظ است

Fee Logo فی بگیر

قیمت روز کالاها