چه چیزی قیمت نفت را پایین نگه داشت؟

چه چیزی قیمت نفت را پایین نگه داشت؟

فی بگیر: قیمت نفت با محتاط ماندن بازار و ابراز نگرانی معامله گران نسبت به چشم انداز رشد اقتصاد جهانی، هفته گذشته نتوانست به قیمت بالاتری صعود كند.



به گزارش فی بگیر به نقل از ایسنا، بهای معاملات آتی وست تگزاس اینترمدیت آمریكا برای تحویل در مارس روز جمعه ۸ سنت یا ۲ درصد افزایش یافت و در ۵۲.۷۲ دلار در هر بشكه بسته شد و برای كل هفته ۴.۶ درصد كاهش ثبت نمود كه بزرگترین كاهش هفتگی از هفته منتهی به ۲۱ دسامبر بود.

بهای معاملات آتی نفت برنت برای تحویل در آوریل ۴۷ سنت یا ۰.۸ درصد افزایش یافت و در ۶۲.۱۰ دلار در هر بشكه بسته شد و برای كل هفته یك درصد كاهش داشت.

قیمت نفت در چند روز اخیر به سبب نگرانی ها نسبت به سلامت اقتصادی جهانی به علاوه از سرگیری عرضه از طرف لیبی، ثابت یا رو به كاهش بوده است. تحلیلگران كومرس بانك در یادداشتی نوشتند: نگرانی های اقتصادی فزاینده، افت بازارهای سهام و احیای تردیدها نسبت به حل شدن جنگ تجاری میان آمریكا و چین، قیمت نفت را تحت فشارهای كاهشی قرار داده است.

حمایت روسیه از ونزوئلا

تحریم های نفتی آمریكا مقابل ونزوئلا، تولید نفت این كشور را در معرض تهدید فلج شدن قرار داده است. نه تنها تحریم ها مانع از صادرات نفت ونزوئلا به آمریكا شده بلكه فروش مواد رقیق كننده آمریكایی به ونزوئلا را باز ممنوع كرده است. بدون مواد رقیق كننده، ونزوئلا قادر نیست نفت فوق سنگین خودرا فرآوری كند و ناچار خواهد شد تولیدش را متوقف نماید. با این وجود گویا شركت روس نفت روسیه به ارسال محصولات نفتی به ونزوئلا اقدام نموده تا مانع از فروپاشی تولید این كشور شود. در نتیجه تولید نفت ونزوئلا امكان دارد گرفتار فروپاشی نشود و همچنان دولت این كشور را سرپا نگه خواهد داشت.

سرگردانی نفت ونزوئلا

طبق گزارش رویترز، بیشتر از ۲۰ نفتكش حامل ۹.۶ میلیون بشكه نفت ونزوئلا در ایام اخیر در آب های منطقه گلف كاست آمریكا لنگر انداخته اند و به سبب تحریم ها قادر به تحویل محموله خود نیستند. بگفته معامله گران، بعضی از خریداران این محموله ها را قبل از اعلام تحریم های آمریكا، خریداری نموده بودند و از این كشتی ها بعنوان مخازن شناور استفاده می نمایند. سایرین باز منتظر پرداخت پول تحت مقررات جدید هستند.

محموله های ونزوئلا به مقصد اروپا به ۱.۹ میلیون بشكه، به مقصد آمریكا به ۹.۶ میلیون بشكه بالغ می شوند در حالیكه ۱.۵ میلیون بشكه باز در یك ابرنفتكش بارگیری شده كه هنوز مقصد آن معین نمی باشد.

صعود نگرانی ها نسبت به تنش های تجاری غول های اقتصادی

عاملی كه روی بازارهای مالی همچون معاملات آتی نفت تأثیر منفی برجای گذاشته است، نگرانی ها نسبت به حل نشدن مشاجرات میان آمریكا و چین است كه به چشم انداز رشد اقتصاد جهانی لطمه زده است.

دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریكا پنج شنبه گذشته اظهار نمود قصد ندارد با شیء جین پینگ، همتای چینی خود قبل از اول مارس كه مهلت تعیین شدن برای بستن توافق تجاری میان دو كشور است، دیدار كند. مقرر است هفته جاری یك هیأت از مقامات آمریكایی برای ادامه مذاكرات به پكن سفر كند.

ترامپ تهدید كرده است اگر دو كشور به توافق تجاری نرسند، تعرفه روی واردات كالاهای چینی را افزایش خواهد داد. دور جدید مذاكرات برای هفته آینده در پكن برنامه ریزی شده است. دو طرف با یك آتش بس تجاری ۹۰ روزه برای رسیدن به توافق موافقت كرده اند.

بازارهای سهام سرتاسر جهان به سبب واهمه از گسترش كندی اقتصادی به اروپا و ابهامات پیرامون منش های تجاری آمریكا و چین، به شدت سقوط كردند.

بررسی قانون ضد اوپك در كنگره آمریكا / آگهی شركت های نفتی مقابل لایحه نواوپك

كمیته قضائی مجلس نمایندگان آمریكا لایحه معروف به نوپك را تصویب كرد. این قانون مصونیتی كه اوپك تابحال داشته و این گروه را از شكایت های آمریكایی در امان نگه داشته است لغو خواهدنمود و به دادستان كل آمریكا اجازه خواهد داد از این گروه تولیدكننده نفت یا هر یك از اعضای آن به دلیلهای تبانی در كنترل قیمت نفت شكایت كند. اما شركت های انرژی بین المللی سرگرم لابی مقابل این لایحه بوده و اعلام نموده اند تصویب چنین قانونی امكان دارد سبب تلافی از طرف اوپك شود. ترامپ بعنوان رئیس جمهور از نوپك علناً ابراز حمایت نكرده است اما باب مك نالی، تحلیلگر شركت " راپیدان انرژی" اظهار نمود: ما تنها چند توییت ترامپ با تبدیل شدن نوپك به قانون فاصله داریم.






1397/11/21
13:06:27
5.0 / 5
4220
تگهای خبر: اقتصاد , پرداخت , تولید , دلار
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۵ بعلاوه ۳
فی بگیر Fee Begir
feebegir.ir - تمام حقوق سایت فی بگیر محفوظ است

Fee Logo فی بگیر

قیمت روز کالاها