ادامه روزهای بد دلار

ادامه روزهای بد دلار

به گزارش فی بگیر ارزش دلار در مقابل خیلی از همتایانش باردیگر كاهش پیدا كرد.


به گزارش فی بگیر به نقل از رویترز، در جریان معاملات آخر هفته، خیلی از ارزهای مختلف در مقابل دلار در موقعیت برتر قرار گرفتند و دلار به عقب رانده شد. همان گونه كه انتظار می رفت به دنبال افزایش شمار قربانیان ویروس كرونا در آمریكا به۱۲ نفر، فدرال رزرو نرخ بهره را در اقدامی كم سابقه با ۰.۵ درصد كاهش به محدوده یك تا ۱.۲۵ درصدی كم كرد.
امیدواری ها از روند كاهشی شمار مبتلایان به چین حالا جای خویش را به نگرانی از شیوع گسترده ویروس در خارج از مرزهای چین داده و گزارشات جدید حاكی از آن هستند كه كرونا در حال ادامه پیشروی در مناطق مختلف جهان بوده و شمار بیشتری را هم مبتلا كرده است.
تابحال بیشتر از ۱۰۱ هزار و ۴۹۲ مورد مبتلا شدن به كرونا گزارش شده است كه در این بین ۳۴۸۵ نفر جان خویش را از دست داده اند. در میان كشورهای مختلف، بالاترین تلفات مربوط به چین با ۳۰۷۰ نفر، ایتالیا با ۱۹۷ نفر، ایران با ۱۲۴ نفر و كره جنوبی با ۴۲ نفر بوده است.
مارك اشلیف، تحلیلگر بازار ارز در موسسه " ابوت داونینگ" اظهار داشت: هنوز به یك مدل سنجی قابل اطمینان برای تعیین خسارت های احتمالی كرونا نرسیده ایم و معامله گران این روزها كاملا احساسی رفتار می كنند. رفتار بازار با هیچ كدام از مبانی تحلیل های بنیادین همخوانی ندارد.
رقابت های انتخاباتی درون حزبی آمریكا حالا به ایستگاه پنجم رسید و انتخابات درون حزبی دموكرات ها در ۱۴ ایالت این كشور كه نقش بسیار مهمی در تعیین نامزد این حزب خواهد داشت، به صورت همزمان در ایالت های آلاباما، آركانزاس، كالیفرنیا، كلرادو، مین، ماساچوست، مینه سوتا، كارولینای شمالی، اوكلاهاما، تنسی، تگزاس، یوتا، ورمونت و ویرجینیا برگزار گردید. دور بعدی انتخابات درون حزبی در شش ایالت: آیداهو، میشیگان، می سی سی پی، واشنگتن، میسوری و داكوتای شمالی برگزار می شود.
جو بایدن، معاون اول دوره ریاست جمهوری اوباما در ۱۰ ایالت و برنی سندرز در چهار ایالت پیروز شدند. حالا جو بایدن در صدر سه نامزد باقی مانده دموكرات از حیث آرای متعهد قرار دارد. انتخابات ریاست جمهوری آمریكا در ماه نوامبر سال جاری برگزار می شود. نامزدی دونالد ترامپ از حزب جمهوری خواه قطعی شده است.
شاخص دلار كه نرخ برابری آن در مقابل سبدی از ارزهای جهانی را اندازه می گیرد، در معاملات امروز با ریزش سنگین ۰.۷۵ درصدی نسبت به روز قبل و در سطح ۹۶.۰۶ واحد بسته شد. نرخ برابری هر فرانك سوئیس معادل ۱.۰۶۷۶ دلار اعلام گردید. از جانب دیگر روند رشد ضعیف اقتصادی كشورهای اروپایی كماكان ادامه دارد و ویروس كرونا هم به سرعت در حال گسترش در نقاط مختلف این قاره است. در نتیجه وخیم تر شدن وضعیت در ایتالیا، خیلی از شركت های هواپیمایی پروازهای خود به این كشور را لغو كرده اند.
از سوی دیگر مقامات انگلیس و اتحادیه اروپا بعد از یك وقفه یك ماهه، مذاكرات خویش را برای امضای پیمان تجاری جدید شروع كردند. اظهارات اخیر مذاكره كننده ارشد اتحادیه اروپا نشان داد كه طرفین چه قدر تا رسیدن به یك توافق فراگیر فاصله دارند. میشل بارنیه اظهار داشت: اگر بخواهم با شما صادق باشم هنوز اختلافات زیادی وجود دارد كه كاملا هم جدی هستند.
یك سخنگوی دولت انگلیس در گفتگو با رویترز با تایید وجود اختلافات تهدید كرده است كه اگر اتحادیه اروپا با انگلیس به توافقی نظیر آن چه با كانادا دارد دست پیدا نكند، این كشور در روابط آینده تجاری تابع مقررات سازمان تجارت جهانی خواهد بود و اولویت خویش را از اتحادیه اروپا به استرالیا و آمریكا تغییر خواهد داد. با این وجود آملی مونتشلین، دستیار رئیس جمهور فرانسه در امور اروپایی آب پاكی را روی دست انگلیسی ها ریخته و گفته است: شما (انگلیسی ها) كانادا نیستید، استرالیا هم نیستید. شما یك كشور اروپایی هستید.
سام لووه، كارشناس ارشد تحقیقات در مركز اصلاحات اروپایی اظهار داشت: رسیدن به یك توافق كلی بین انگلیس و اتحادیه اروپا تا آخر سال ۲۰۲۰ هنوز هم امكان دارد اما چنین مسئله ای نیازمند آن است كه دو طرف اندكی از مواضع سرسختانه خود كوتاه بیایند و این به نفع همه خواهد بود.
خبرگزاری بلومبرگ از برنامه ریزی مقامات چینی برای تزریق نقدینگی بیشتر به بازارها در صورت ضرورت اطلاع داده است. بانك مركزی چین هم برای پیشگیری از ریزش بیش تر بازارها به تزریق بیشتر از ۲۴۰ میلیارد دلار نقدینگی اقدام نموده كه این اقدام اندكی در تقویت ارزش یوان موثر بوده است.
پیشتر شكسته شدن محدوده مقاومتی مهم هفت یوانی در مقابل هر دلار باعث نگرانی از ریزش بازارهای مالی در چین شده بود. بانك مركزی ژاپن هم از ورود خود به بازارهای مالی برای پشتیبانی از اقتصاد این كشور در مقابل كرونا اطلاع داده است.
در تازه ترین دور از معاملات، پوند با صعود ۰.۳۴ درصدی نسبت به روز قبل خود و به ازای ۱.۳۰۴۷ دلار مبادله شد. یورو ۰.۱۷ درصد پایین رفت اما با ماندن در كانال ۱.۱۲ به ۱.۱۲۸۸ دلار رسید. همینطور نرخ برابری هر دلار آمریكا معادل ۱.۳۴۲۳ دلار كانادا اعلام گردید. در مقابل همتای سنگاپوری، هر دلار به ازای ۱.۳۷۸۳ دلار سنگاپور مبادله شد.
انتظار می رود به تدریج روند بازگشایی شعبات شركت های بزرگ خارجی در چین از آغاز ماه آینده میلادی آغاز شود. با وجود متوقف ماندن خیلی از پروازها به چین، شركتهای خارجی در حال برنامه ریزی از سرگیری تولید خود هستند؛ هر چند كه موج جدیدی از تعلیق پروازها و تعلیق فعالیت ها در كشور همسایه یعنی كره جنوبی به راه افتاده است. سامسونگ و هیوندای دو شركت مهمی هستند كه بخشی از خطوط تولید خود در كره جنوبی را به علت ویروس كرونا تعطیل كردهاند. كره جنوبی بعد از چین دومین كانون كرونا از نظر تعداد مبتلایان در آسیا به حساب می آید.
دولت ژاپن اعلام نموده است از ورود اتباع چین و كره جنوبی ممانعت به عمل می آورد. بعضی از كشورهای دیگر هم محدودیت های مشابهی ضد اتباع چینی، ایرانی، كره ای و ایتالیایی وضع كرده اند.
سام استوول، استراتژیست سرمایه گذاری در موسسه سی اف آر ای اظهار داشت: معامله گران منتظر رسیدن لحظه مهار بیماری هستند و تا آن زمان شیب نزولی بازارها و شاخص ها ادامه خواهد داشت.
در معاملات بازارهای ارزی جهانی، همینطور هر دلار با ۰.۱۵ درصد افزایش به ۱۰۵.۳۷۹۵ ین رسید. در مقابل همتای استرالیایی، هر دلار آمریكا به ازای ۱.۵۰۳۳ دلار مبادله شد. هم چنین نرخ برابری دلار معادل ۶.۹۳۲ یوان چین اعلام گردید.



1398/12/17
21:54:20
5.0 / 5
3612
تگهای خبر: اقتصاد , تجارت , تولید , دلار
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۵ بعلاوه ۲
فی بگیر Fee Begir
feebegir.ir - تمام حقوق سایت فی بگیر محفوظ است

Fee Logo فی بگیر

قیمت روز کالاها