بسیج امکانات حوزه راهداری و حمل و نقل جاده ‎ای برای امدادرسانی در بندر شهید رجایی

بسیج امکانات حوزه راهداری و حمل و نقل جاده ‎ای برای امدادرسانی در بندر شهید رجایی

به گزارش فی بگیر، سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای اظهار کرد: همه تمهیدات لازم در این زمینه برای امدادرسانی و اطفای آتش سوزی در بندر شهید رجایی تا بازگشت شرایط به حالت عادی اتخاذ شده است.


به گزارش فی بگیر به نقل از خبرگزاری ایرنا از سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای، همه امکانات، ماشین آلات و تجهیزات حوزه راهداری و نیروهای عملیاتی در اولین ساعات وقوع حادثه به بندر شهید رجایی اعزام شده و به امر امدادرسانی جهت اطفای حریق پرداخته اند.
بر اساس این گزارش، علاوه بر حمل ماسه، چهار دستگاه لودر و ۲۰ دستگاه کامیون به محل حادثه برای بارگیری و تخلیه مصالح برای اطفای حریق اعزام شده اند و تا مهار کامل آتش همگام با سایر دستگاههای امدادی و عملیاتی در محل حادثه حضور خواهند داشت.
با توجه به تعطیلی اسکله و پایانه شهید رجایی به دنبال وقوع حادثه آتشسوزی، از روز گذشته اطلاع رسانی در مورد لغو اعزام ناوگان کامیونی از سراسر کشور به بندر شهید رجایی انجام شده است و با عنایت به اینکه هیچ باری از بنادر استان هرمزگان خارج نمی گردد، اعلام بار پایانه بندرعباس و شهرک حمل و نقل به شکل موقت تا اطلاع ثانوی و بازگشت به شرایط عادی قطع شده است.
ناوگان حمل و نقل عمومی جاده ای کشور برای انجام عملیات امدادرسانی در اسکله شهید رجایی آمادگی کامل دارد و در صورت نیاز، کامیون های کشنده به منظور جابه جایی تجهیزات کانتینری در معرض حادثه در بندر شهید رجایی به منطقه اعزام می شوند.



1404/02/08
10:19:21
5.0 / 5
10
تگهای خبر: پرداخت , دستگاه
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۲ بعلاوه ۳
فی بگیر FeeBegir فی بگیر Fee Begir
feebegir.ir - تمام حقوق سایت فی بگیر محفوظ است

Fee Logo فی بگیر

قیمت روز کالاها

ارائه اطلاعات دقیق و به‌روز از قیمت کالاها، اطلاع‌رسانی به مصرف‌کنندگان، کمک به تجار و بازرگانان و تحلیل و پیش‌بینی بازار