کاهش هدررفت گازهای فلر زمینه ساز رشد صادرات گاز کشور شد

کاهش هدررفت گازهای فلر زمینه ساز رشد صادرات گاز کشور شد

فی بگیر: نماینده مردم مشهد و کلات در مجلس شورای اسلامی به بیان توضیحاتی درباره ی معضل عدم مدیریت مصرف انرژی در کشور و اقدامات انجام شده در امتداد افزایش راندمان انرژی پرداخت.


احسان عظیمی راد نماینده مشهد و کلات در مجلس شورای اسلامی در گفت و گو با خبرنگار مهر، درباره ی معضل عدم مدیریت مصرف انرژی در کشور و اقدامات انجام شده در امتداد افزایش راندمان انرژی اظهار داشت: در حوزه مدیریت مصرف و بهینه سازی مصرف انرژی در دولت سیزدهم اقدامات زیادی انجام داد و این امر جز سیاست های کلانی است که رهبر معظم انقلاب از آن به عنوان الگوی صحیح مصرف نام برده اند و قسمتی از آن ناظر بر مصرف انرژی است. عظیمی راد اضافه کرد: در کنار توسعه پتروپالایشگاه ها و توسعه نیروگاه ها و در حوزه مصارف تولید انرژی های مختلف و در کنار آن مدیریت مصرف، یکی از بحث هایی که ما در صنایع انرژی زا مثل برق، نفت، گاز، آب و … داریم بحث راندمان پایین انرژی است.

عظیمی راد افزود: تولید ما به طور معمول با راندمان کم به انجام می رسد که دلیلهای مختلفی همچون فرسودگی تجهیزات مورد استفاده در صنعت نفت و گاز و هدر رفت انرژی در پروسه تولید دارد. این رویه سبب شده که حدودا ما ۱۱ درصد تلفات در خطوط مختلف انرژی داریم. این نماینده مجلس شورای اسلامی افزود: این هدر رفت انرژی در دولت سیزدهم مقداری کمتر شده است بدین سبب که اقدامات زیادی برای افزایش راندمان و جلوگیری از هدر رفت انرژی انجام شده است، به عنوان مثال جمع آوری گازهای همراه با تکنولوژی داخلی یکی از اقدامات دولت سیزدهم بود. عظیمی راد در ادامه با اشاره به این که با این اقدامات تا حالا ۳۰ میلیون متر مکعب در روز افزایش ظرفیت گاز از محل جلوگیری از هدر رفت گازهای همراه داشتیم توضیح داد: ارزش ریالی و دلاری تلفات انرژی بسیار بالا است و بنا بر این یکی از اقداماتی که در دولت سیزدهم به آن پرداخته شد جلوگیری از هدر رفت انرژی است اما با این وجود باز هم باید این رویه اصلاح گردد تا ما به این سمت برویم که راندمان تولید افزایش پیدا کند. وی با اشاره به این که در دولت سیزدهم با افزایش ضریب بازدهی تولید در پارس جنوبی با افزایش ۵۰ میلیون متر مکعبی برداشت گاز رو به رو شدیم اضافه کرد: باید در دولت بعدی کوشش برای جلوگیری از هدر رفت انرژی جدی گرفته شود و برای به روز و نو کردن تجهیزات مورد استفاده در صنعت نفت و گاز اقداماتی عاجل اندیشیده شود. نماینده مشهد و کلات در مجلس در ادامه بیان کرد: دولت چهاردهم باید در امتداد اضافه کردن تجهیزاتی که راندمان تولید را در صنعت نفت و گاز کشور افزایش دهد، اقدام نماید. در مجموع دولت سیزدهم نسبت به دولت یازدهم و دوازدهم واقعاً کوشش کرد که در حوزه انرژی به رشد و توسعه نائل شود. این نماینده مجلس شورای اسلامی افزود: دولت سیزدهم دراین زمینه ها توانست یک رتبه و رنکینگ بسیار خوبی را برای رشد و توسعه صنعت انرژی کشور به دست بیاورد هر چند که این رشد واقعاً باید ادامه پیدا کند برای اینکه با عقب ماندگی های زیادی در دولت های قبل مواجه هستیم. عظیمی راد در ادامه بیان کرد: در دولت سیزدهم تلاش شد تا در عرصه مدیریت مصرف انرژی گسترش زیرساخت های نفت و گاز و توسعه مجموعه هایی که می تواند تولید انرژی را افزایش دهد و بواسطه این افزایش تولید مردم صنعت و کشور در آرامش باشند تلاش شد.


منبع:

1403/04/08
13:57:08
5.0 / 5
317
تگهای خبر: پرداخت , توسعه , تولید , دلار
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۲ بعلاوه ۳
فی بگیر Fee Begir
feebegir.ir - تمام حقوق سایت فی بگیر محفوظ است

Fee Logo فی بگیر

قیمت روز کالاها