مصرف سالانه بیشتر از 200 میلیون جفت كفش توسط ایرانیان

مصرف سالانه بیشتر از 200 میلیون جفت كفش توسط ایرانیان

به گزارش فی بگیر یك فعال تعاونی حوزه چرم با تاكید بر توان بالای صادراتی صنعت چرم ایران، اظهار داشت: با عنایت به سرانه مصرف كفش و محصولات چرمی در كشور، این صنعت از اشتغالزایی و ارزآوری بسیار بالایی برخوردار می باشد.


علیرضا جعفری در گفت و گو با ایسنا، اظهار نمود: ایران به علت شرایط اقلیمی، یکی از ۱۰ کشور برتر درحوزه مواد اولیه چرم است و کیفیت چرم خام گاوی و گوسفندی یا به عبارتی خام سبک و سنگین ایران نسبت به سایر کشورها در شرایط مطلوبی به سرمی برد.
وی ادامه داد: در عرصه تولید کفش، تولیدکنندگان محصولات چرمی هم پتانسیل بسیار خوبی را کشورمان دارد و اگر در داخل مشکلات نقدینگی، انتقال تکنولوژی و در دسترس قرار دادن ماشین آلات به روز دنیا مرتفع شود، نه تنها نیازی به واردات و خروج ارز از کشور نیست بلکه ایران یقینا جزو صادرکنندگان برتر دنیا خواهد بود و از این طریق ارزآوری بسیاری نصیب کشورمان خواهد شد.
آسیب صنعت چرم و کفش از کرونا و رکود بازار
این فعال تعاونی حوزه چرم افزود: هم اکنون وضعیت صنعت چرم را به علت مشکلات اقتصادی نمی توان خوب ارزیابی کرد؛ مشکلات ناشی از کرونا ضربات سنگینی را به خیلی از صنایع همچون صنعت چرم و کفش وارد کرده است، از طرفی رکود بازار، واردات کالای قاچاق، مشکلات اقتصادی ناشی از تحریم ها، عدم حمایت واقعی از این صنعت و اتخاذ برخی سیاستها در حوزه قوانین و مقررات و نظایر آن مشکلات این صنعت را دوچندان کرده است.
جعفری، صنعت چرم و کفش را صنعتی اشتغالزا توصیف کرد و اظهار داشت: با عنایت به سرانه مصرف کفش و محصولات چرمی در کشور و همینطور رویکردهای صادراتی، این صنعت می تواند سهم بسزایی در اشتغالزایی و درآمدزایی ایفا کند.
مصرف سالانه بیشتر از ۲۰۰ میلیون جفت کفش در کشور
وی اظهار داشت: سالیانه بیشتر از ۲۰۰ میلیون جفت کفش مصرف داریم ولی اینکه چه مقدار از این حجم در داخل تولید می شود جای سوال است. ازاین رو در صورتیکه مشکلات اشاره شده برطرف و موانع از پیش روی تولیدکنندگان برداشته شود، این صنعت به یکی از صنایع اشتغالزای کشور تبدیل خواهد شد.

این کارآفرین حوزه تعاون درعین حال بر نقش موثر بنگاههای تعاونی در رفع مشکلات تولیدکنندگان تصریح کرد و اظهار داشت: مبحث تعاونی ها و استفاده از ظرفیت تعاونی های کشور می تواند بخشی از مشکلات تولیدکنندگان را مرتفع کند. در حوزه تأمین مواد اولیه و در حوزه خرید ماشین آلات یا برگزاری دوره های آموزشی توسط استادان مطرح دنیا و حتی در زمینه فروش از راه مشارکت بخش تعاون نتایج بهتری حاصل می شود.
حل مشکل نقدینگی و تأمین مواد اولیه ارزان در چارچوب تعاونی
جعفری تصریح کرد: اگر خیلی از تولیدکنندگان در چارچوب یک یا چند شرکت تعاونی فعالیت کنند، می توانند مواد اولیه را با قیمت تمام شده کمتری خریداری کنند و در ادامه روند تولید کار جمعی در چارچوب تعاونی ظرفیتهای بزرگی خلق کنند.
به قول وی بخش اعظمی از مشکلات نقدینگی می تواند با مشارکت جمع کثیری از تولیدکنندگان و سرمایه گذاری در شرکتهای تعاونی صورت پذیرد.




منبع:

1399/06/29
15:03:17
5.0 / 5
1414
تگهای خبر: آموزش , اقتصاد , تولید , سرمایه
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۷ بعلاوه ۳
فی بگیر Fee Begir
feebegir.ir - تمام حقوق سایت فی بگیر محفوظ است

Fee Logo فی بگیر

قیمت روز کالاها