ریزش شاخصهای بورسی در اروپا و آسیا

ریزش شاخصهای بورسی در اروپا و آسیا

به گزارش فی بگیر تمامی شاخصهای مهم بورسی آسیا و اروپا قرمزپوش شدند.


به گزارش فی بگیر به نقل از رویترز، بعد از یک وقفه چند هفته ای، مقامات دولت ترامپ باردیگر رایزنی خویش را با سران دموکرات کنگره برای تصویب و اجرایی شدن بسته حمایتی جدید شروع کرده اند. نانسی پلوسی- رئیس کنگره بعد از دیدار با استیون منوچین- وزیر خزانه داری گفته است پیشرفت های بیشتری در جریان گفتگوها به دست آمده اما هنوز برخی اختلاف نظرهای مهم به قوت خود باقی است.
دموکرات ها خواستار آن هستند که یک بسته حمایتی سه تریلیون دلاری برای حمایت همه جانبه از بخش های مختلف اقتصاد اجرایی شود اما جمهوری خواهان تنها خواستار یک بسته ۳۰۰ میلیارد دلاری برای حمایت مستقیم از خانوارها هستند. بعضی از کارشناسان نگران اند تاخیر در اجرایی شدن بسته جدید سبب کاهش رشد اقتصادی شود. بانک گلدمن ساکس اخطار داده است که برای رسیدن به یک رشد اقتصادی بالا در سه ماهه چهارم سال، آمریکا نیازمند یک جریان نقدینگی جدید بزرگ است.
انتشار کرونا در خیلی از کشورهای جهان به حد نگران کننده ای رسیده است. در انگلیس متخصصان بهداشتی نسبت به بروز موج سوم اخطار داده اند. در اسپانیا تلفات باردیگر دورقمی شده است. شمار دیگری از کشورهای اروپایی از احتمال اعمال مجدد بعضی از محدودیت های کرونایی اطلاع داده اند و بیم آن می رود که با وخامت اوضاع شاهد بازگشت قرنطینه های سراسری باشیم.
در حوزه مقابله با کرونا پیشرفت های جدیدی حاصل شده و شرکت دارویی پفایزر از ورود به فاز سوم ساخت واکسن کرونا بعد از نتایج اولی رضایت بخش بر روی حدود ۴۴ هزار داوطلب اطلاع داده است. هم چنین طبق اعلام سازمان بهداشت جهانی شمار افراد بهبود یافته از کرونا در جهان تنها طی یک روز از ۳۰۰ هزار نفر عبور کرده که این عدد یک رکورد جدید از زمان ثبت آمارهای مربوطه بوده است.
تابحال بیشتر از ۳۲ میلیون و ۳۵۳ هزار و ۴۵۸ مورد مبتلا شدن به کرونا گزارش شده است که در این بین ۹۸۶ هزار و ۹۹ نفر جان خویش را از دست داده اند. در میان کشورهای مختلف، بالاترین تلفات مربوط به آمریکا با ۲۰۷ هزار و ۲۶۲ نفر، برزیل با ۱۳۹ هزار و ۸۰۸ نفر، هند با ۹۲ هزار و ۳۱۷ نفر، مکزیک با ۷۴ هزار و ۹۴۹ نفر و انگلیس با ۴۱ هزار و ۹۰۲ نفر بوده است.
احتمال طولانی شدن رویکرد فعلی بانکهای مرکزی به معامله گران این سیگنال را فرستاده است که باید خویش را آماده مواجهه با یک دوره احیای طولانی و سخت کنند. گزارشات جدید از آن حکایت می کند که اغلب مدیران ارشد بانک مرکزی آمریکا انتظار دارند سیاست های پولی و مالی فعلی تا سال ۲۰۲۳ ادامه پیدا کنند.
راسل پرایس- تحلیل گر بازار در موسسه " فایننشیال تروی" اظهار داشت: در ماه آگوست در خیلی از بخش ها شاهد ثبت رشد بودیم اما نه آنچنان نیرومند که پیش تر انتظارش را داشتیم. همه گیری کرونا جلوی رشد اقتصادی را گرفت و احیای توان مالی مصرف کنندگان طول خواهد کشید. هم در زمینه مخارج مصرفی و هم در زمینه جریانات سرمایه ای با پیش از زمان کرونا فاصله قابل توجهی داریم که رسیدن به سطح قبل زمان بر و دشوار خواهد بود.
بورس آمریکا
سخنان جروم پاول- رئیس بانک مرکزی آمریکا سبب دلگرمی نسبی معامله گران نسبت به انجام اقدامات حمایتی بیشتر شده است. پاول با اشاره به اینکه شاهد بهبود محسوس در وضعیت اقتصاد آمریکا هستیم، گفته است: در نتیجه همه گیری کرونا وارد یک دوره رکودی شدیم و ما برای کمک به اقتصاد از ابزارهای زیادی استفاده کردیم. مسیر پیش روی اقتصادمان هنوز نامطمئن است و اگر لازم شود بانک مرکزی از این هم بیشتر وارد عمل خواهد شد.
به قول رئیس فدرال رزرو، باآنکه مخارج خانوارها و اشتغال زایی نسبت به چند ماه قبل در وضعیت بهتری قرار دارد اما شرایط در مقایسه با پیش از بحران آشکارا بد است و تا زمانی که مردم اطمینان لازم از غلبه بر همه گیری را به دست نیاورند خبری از احیای کامل نخواهد بود. تا آن زمان بانک مرکزی به اقدامات خود ادامه خواهد داد و تلاش خواهد نمود تا صدمه وارد شده به اقتصاد به حداقل ممکن برسد.
در وال استریت، همه شاخص ها صعودی بودند تا جایی که هر سه شاخص اصلی بورسی در سطح بالا تری از روز قبل خود بسته شدند. شاخص «داوجونز ایدانستریال اوریج» با ۰.۲ درصد افزایش نسبت به روز قبل و در سطح ۲۶ هزار و ۸۱۵.۴۴ واحد بسته شد.
شاخص «اس اند پی ۵۰۰» با ۰.۳ درصد صعود تا سطح ۳۲۴۶.۵۹ واحدی بالا رفت و دیگر شاخص مهم بورسی آمریکا یعنی «نزدک کامپوزیت» با ۰.۳۷ درصد پیشروی در سطح ۱۰ هزار و ۶۷۲.۲۷ واحدی بسته شد.
کیتی بوستیاجنیک- کارشناس امور مالی در موسسه آکسفورد اکونومیکس اظهار داشت: در حالیکه روند احیای اقتصادی جهان ادامه دارد، سرعت آن به وضوح کمتر از چیزی بوده است که خیلی ها انتظار داشتند. با این وضعیت، فاز دوم احیای اقتصادی پر پیچ و خم و طولانی خواهد بود و باید از الان به این فکر باشیم که اگر همه گیری کرونا بیشتر از پیش طول بکشد چه کاری انجام دهیم بخصوص حالا که بسیاری از ابزارهای موجود را هم به کار گرفته ایم و در این حوزه دستمان چندان باز نیست.
بورس های اروپایی
نگرانی از نتایج اقتصادی کرونا سبب شد تا مرکز آمار فرانسه در گزارشی پیش بینی نماید اقتصاد این کشور تا آخر سال جاری ۹ درصد کوچک شود. به قول این موسسه ریسک های ناشی از کرونا سبب شده است تا فعالیتهای تجاری و اقتصادی با افت محسوسی مواجه شود و بخش بزرگی از توان مالی دولت به هزینه های درمانی تخصیص یابد. دولت فرانسه در برآوردی که حتی از مرکز آمار این کشور هم بدبینانه تر است، پیشبینی کرده رشد اقتصادی سال جاری به منفی ۱۱ درصد برسد.
در معاملات بازارهای بورس در اروپا، شاخص "فوتسی ۱۰۰" بورس لندن با ۱.۳ درصد ریزش نسبت به روز قبل و در سطح ۵۸۲۲.۷۸ واحد بسته شد. شاخص "دکس ۳۰" بورس فرانکفورت در آلمان با کاهش ۰.۲۹ درصدی و ایستادن در سطح ۱۲ هزار و ۶۰۶.۵۷ واحدی به کار خود خاتمه داد و شاخص "کک ۴۰" بورس پاریس با عقب گرد ۰.۸۳ درصدی در سطح ۴۷۶۲.۶۲ واحد بسته شد. در مادرید شاخص "ایبکس ۳۵" ۰.۱۶ درصد پایین رفت و به ۶۶۴۲.۴۰ واحد رسید.
بورس های آسیایی
در معاملات بورس های آسیا، شاخص ها عملکرد بدی داشتند؛ تا جایی که شاخص "نیک کی ۲۲۵" بورس توکیو ژاپن با افت ۱.۱۱ درصدی تا سطح ۲۳ هزار و ۸۷.۷۲ واحدی عقب رفت. شاخص "هانگ سنگ" بورس هنگ کنگ ۱.۸۲ درصد پایین رفت و در سطح ۲۳ هزار و ۳۱۱.۰۷ واحد بسته شد. در چین شاخص "شانگهای کامپوزیت" افت ۱.۹۲ درصدی را تجربه نمود و در سطح ۴۵۶۳.۰۷ واحد بسته شد.
در استرالیا شاخص "اس اند پی اس اند ایکس ۲۰۰" بورس سیدنی با ۰.۸۱ درصد کاهش و ایستادن در سطح ۵۸۷۵.۸۴ واحدی به کار خود خاتمه داد. در میان دیگر شاخصهای مهم آسیایی، شاخص " تاپیکس" ژاپن نزولی بود.
نفت
در بازار طلای سیاه روند قیمت ها صعودی بود. هر بشکه نفت "وست تگزاس اینتر مدیت" با ۰.۱۴ درصد افزایش به ۴۰.۱۹ دلار رسید و نفت خام برنت دریای شمال با صعود ۰.۱۷ درصدی به ازای ۴۱.۷۸ دلار در هر بشکه مبادله شد.
طلا و نقره
همینطور در بازار فلزات گران بها، بهای هر اونس طلا با افزایش ۰.۶۴ درصدی نسبت به روز قبل در سطح ۱۸۶۷.۹۸ دلار معامله شد. هر اونس نقره با صعود ۰.۴۷ درصدی به ازای ۲۳.۲۷ دلار مبادله شد.



1399/07/04
20:32:34
5.0 / 5
1794
تگهای خبر: اقتصاد , دلار , سرمایه , شركت
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۵ بعلاوه ۱
فی بگیر Fee Begir
feebegir.ir - تمام حقوق سایت فی بگیر محفوظ است

Fee Logo فی بگیر

قیمت روز کالاها